Onze hoogwaardige dienstverlening bestaat onder meer uit:

 

Glasbewassing

Voor het wassen van de ramen maken wij gebruik van zowel traditionele als de nieuwste technieken. We werken onder andere met een telewash-systeem gecombineerd met een osmosewatersysteem. Waardoor wij in staat zijn vanaf de grond tot 13 meter hoog te wassen. Het osmose water is mineraalvrij wat een optimale reiniging geeft en na droging een streeploos oppervlak oplevert. Maar voor het fijne glaswerk passen wij nog altijd het ambachtelijke handwassen toe. Tevens nemen wij altijd het direct omliggende houtwerk mee.

Bij het wassen van ramen op hoogte kunnen wij ook gebruik maken van ladders, verlengstukken, gondels en hoogwerkers.

Daarnaast verlengt het regelmatig wassen van de ramen en kozijnen de levensduur van uw houtwerk en kunstof, bespaart u op het schilderonderhoud en komt er meer daglicht binnen.

 

Particuliere glasbewassing

Ook voor de glasbewassing van uw woonhuis staat mooizicht voor u klaar. Het reinigen van de omliggende omlijsting is hierbij inbegrepen. 

Wij zorgen weer voor een frisse blik naar buiten.

Benieuwd naar de kosten voor het laten wassen van uw woning? Mail ons uw gegevens en wij maken een vrijblijvende offerte op maat. 

Wij hanteren alleen voor een reguliere rijtjeswoning een vaste prijs. 

Begane grond en eerste verdieping €15,-

Alleen eerste verdieping €10,-

Dakkapel €5,- p.stuk

 

Regulier schoonmaakonderhoud

Mooizicht voert dagelijks/wekelijks het schoonmaakonderhoud van diverse woonhuizen, kantoren, bedrijven, paramedische praktijken en appartementencomplexen uit. Laat ons u deze dagelijkse last uit handen nemen.

 

Kunststof- en aluminiumreiniging

Uw kunststof of aluminium kozijnen en puien vergen geen schilderbeurt, maar zoals u ongetwijfeld opmerkt zien zij er al snel verweerd uit. Wij kunnen uw kozijnen en puien met professionele onderhoudsmiddelen er weer als nieuw laten uitzien, dit is ook nog eens goed voor het materiaal zelf alsmede voor de raamrubbers!

 

Hogedrukreiniging / gevelreiniging

Onder gepaste hogedruk en met heet water kunnen wij uw gevels, of dat nu traditioneel baksteen of damwandprofielen zijn, reinigen. Voor gestukadoorde gevels is het een must om vervuiling en alg op de juiste manier te verwijderen, voordat deze geschilderd worden, laat ons dus eerst uw gevel reinigen. Maar denk ook aan uw dakkapellen en al het andere houtwerk.

Voor het reinigen van bestrating en houten vlonders bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Graffitireiniging

Een van de grote ergernissen! Uw pand beklad met graffiti, met spuitbussen en/of viltstift opgebracht. Wij kunnen u van dienst zijn met het verwijderen van graffiti door middel van hogedrukreiniging en het gebruik van speciale anti-graffiti middelen. Tevens kan er een beschermende coating worden aangebracht.

 

Specialistisch vloeronderhoud

U kunt uiteraard bij ons ook terecht voor uw vloeronderhoud. Wij richten ons met name op het onderhoud van harde vloeren, zoals marmoleum, linoleum, tegelvloeren en (natuur)stenen vloeren. Of het nu gaat om het in de was zetten van marmoleum vloeren, het schrobben van vloeren, of het opwrijven van marmer, wij staan voor u klaar.

 

Opleveringsschoonmaak

Mooizicht heeft ruime ervaring met de opleveringsschoonmaak van instellingen, bedrijfspanden en woningen, doordat wij de opleveringsschoonmaak voor verscheidene aannemers, makelaarskantoren en vastgoedmanagers verzorgen. Wellicht kunnen wij binnenkort voor u aan de slag!

 

Dakgootreiniging

Zonnepaneel reiniging

Dieptereiniging keukens & sanitair

 

Bovengenoemde werkzaamheden zijn een greep uit onze dienstverlening. Heeft u werkzaamheden welke hier niet bij staan, laat het ons weten. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn! Al onze diensten kunnen zowel op regelmaat als op afroep worden afgenomen!